Nyheder

En stærk succeshistorie: Solhjulets Superstjerner stråler i Lykkeligaen

I 2022 startede Emma Strandgaard Laursen og Olivia Andreasen op med at tilbyde Lykkeliga-håndbold gennem Give HK, og her 2 år senere er der 12 spillere og 5 trænere tilknyttet holdet, der har fået navnet Solhjulets Superstjerner.

Læs mere
Matti er Give HKs største og bedste fan

I forbindelse med Vores LokalAvis’ lancering af Tipsdysten, hvor folk skulle gætte håndboldresultater for 2. divisionsholdet, endte det med en helt forventelig sejr (humor kan forekomme) til avisens sportsreporter. Men 1. præmien på 1500 kroner donerer han til årets største Give HK-fan – og der er Matti Hansen.

Læs mere
Den aften Give blev til Balkan: Stor håndboldaften i Vestjysk Bank Arena AF JIM HOFF 09. MAY 2024

Onsdag aften stod der pokalkamp på programmet i Vestjysk Bank Arena, hvor Give HKs 2. divisionshold var oppe mod SønderjyskE fra Ligaen. Første kamp i den nye arena med fuldt hus og en stemning, man skal til Balkan for at finde mange til - også selvom gæsterne trak det længste strå.

Læs mere
Markant opgradering af spillertruppen: Give HK mener det alvorligt

Når den nye håndboldsæson går i gang hen i september 2024, stiller Give HKs 2. divisionstrup med en stærkt forbedret trup – og en væsentlig bredere trup end i den foregående sæson. Truppen forstærkes af både 1. divisionsspillere samt en ligaspiller.

Læs mere
Optakt til pokalkamp

Tirsdag aften var der træningspremiere i vores nye hal, Vestjysk Bank Arena, Optakten til pokalkampen på onsdag d. 8. maj er i gang, og drengene giver den fuld gas. Vi var 20 spillere samlet af både gamle men også masser af nye ansigter i hallen og d...

Læs mere
Give HK mod Ligahold i pokalen: Masser af gode grunde til at komme til håndbold

Onsdag den 8. maj klokken 20.00 møder Give HKs 2. divisionsmandskab SønderjyskE fra Ligaen i Vestjysk Bank Arena i Santander Cup, og ud over at bevidne dette sportslige højdepunkt er der et hav af andre gode grunde til at kigge forbi i byens nye håndboldarena.

Læs mere
Sportsreporteren på Vores LokalAvis vandt tipsdysten: Præmien doneres til sej tilskuer

Vores LokalAvis har kørt en konkurrence hen over håndboldsæsonen, hvor man skule gætte resultatet af Give HKS hjemmekampe i 2. division. Det blev avisens eget svar på Bent Nyborg, der vandt konkurrencen, og for at undgå tom snak om korruption og aftalt spil, donerer han gavekortet.

Læs mere
Kolding IF 2 - GHK

Sæsonens sidste kamp bliver spillet i Kolding. Ses vi?

Læs mere
Farvel til Kedde, Stræde og Christoffer: En aften i afskedens tegn – men også et goddag til nye spillere

Fredag aften blev der i forbindelse med 2. divisionskampen mod SUS Nyborg taget afsked med 3 af håndklubbens skikkelser samt farvel og velkommen tilbage til én spiller. En vemodig aften, men også en aften, hvor der blev sagt ordentligt farvel til sportschefen Kedde Jensen og spillerne Christoffer Adsersen, Mads Overgaard og Bastian Stræde. Samtidig blev 2 nye spillere præsenteret.

Læs mere
Slut med gyserfilm i Ikærhulen: Give i total kontrol i sæsonens sidste hjemmekamp

Give HKs 2. divisionshold landede sin 5. sejr i træk, da holdet efter en fin og kontrolleret indsats besejrede SUS Nyborg med 36-31 med en ustyrlig Mikkel Molbech i hopla. Ud over at smage på sejrens sødme var det også en følelsesladet aften for klub og spillere, idet der blev sagt farvel til sportschef Kedde Jensen samt 3 spillere.

Læs mere
Kedde efter 11 år i Give: Benhårdt at skulle sige farvel til sin hjerteklub!

Når Give HK fredag aften løber på banen i sæsonens sidste hjemmekamp mod SUS Nyborg bliver det samtidig også et farvel til en markant skikkelse i klubben gennem 11 år. Kedde Jensen stopper ved sæsonens afslutning efter først 3 år som træner og dernæst 8 år som sportschef. En tung afsked for den inkarnerede håndboldmand , der ikke tøver med at kalde Give for sin hjerteklub.

Læs mere
SÆSONENS SIDSTE HJEMMEKAMP

Vi har brug for alle i hallen, når vi skal slutte sæsonens sidste hjemmekamp af.

Læs mere
Specialister i vaskeægte håndboldgysere: Give videre i pokalen efter forlænget spilletid

Det blev endnu en aften i den følelsesmæssige håndbold-rutschebane, da Give HKs 2. divisionsdrenge tordnede videre i pokalen efter et brag af en håndboldkamp mod Otterup. Først efter forlænget spilletid kunne hjemmeholdets kamptropper jublende kaste armene i vejret efter en tæt 39-38 sejr.

Læs mere
Fysisk pragteksemplar: Rutineret og kompetent stregspiller forstærker Give HK til næste sæson

Fysisk pragteksemplar: Rutineret og kompetent stregspiller forstærker Give HK til næste sæson

Læs mere
POKALKAMP

POKALKAMP!!! Give tager på tirsdag imod topholdet fra Otterup, ses vi?

Læs mere
Revanche til Give HK: Besejrede Fredericia HK efter et brag af en håndboldkamp

Give HK’s 2. divisionsmandskab cementerede 3. pladsen i rækken torsdag aften, da holdet vandt 35-33 over Fredericia HK. Dermed fik Give revanchen for nederlaget i Fredericia i sæsonpremieren og landede sin 4. sejr i træk.

Læs mere
Give-Fredericia d. 14/3

Give tager imod Fredericia på hjemmebane på torsdag. Fyld hallen og hjælp herrene til en sejr! Ses vi? 

Læs mere
Cool keeper: Bomstærke Skov kampens lyspunkt i stram sejr over rækkens bundhold

Mon ikke det var den definitive indløsning af en ny billet til 2. division i 24/25, da Give HKs 2. divisionsmandskab efter en del møje og besvær hev en 28-27 sejr hjem i det sønderjyske mod rækkens bundhold Sønderborg lørdag aften. Igen havde keeper Jacob Skov mange aktier i sejren, som manifesterer Gives 3. plads i rækken.

Læs mere
Sønderborg - GHK 9. Marts

Vi ses i Sønderborg, herrerne har brug for jeres støtte. 

Læs mere
Ny gyser i Ikærhulen: Taktisk genistreg og individuel topklasse sikrer Givesejr i sidste minut

Give underpræsterede rent defensivt i 50 minutter mod de fodrappe århusianere, men så vendte lykken for hjemmeholdet i de sidste 10 minutter, da Give op i et meget offensivt forsvarsspil, samtidig med at Madsen og Molbech fandt et par verdensklassescoringer frem.

Læs mere
Yderligere 3 spillere på plads: Sebastian, Adam og Kasper tørner ud for Give GK også i næste sæson

Give Håndboldklub er i disse dage og uger i gang med at få styr på divisionstruppen til sæson 24/25. Søndag eftermiddag præsenterede klubben 3 spillere fra den nuværende trup, der tager et år mere i Give. Dermed er 8 spillere på plads.

Læs mere
Klar til at tage imod AGF på hjemmebane

Efter en vigtig sejr søndag, er 2. division klar til endnu en kamp med jer fantastiske tilskuere på hjemmebane, ses vi?

Læs mere
Give er tilbage: Stensikker sejr i vitalt bundbrag

Give HKs 2. divisionsmandskab havde kniven for struben i søndagens hjemmekamp mod Rækker Mølle. Kun 1 point skilte de to hold fra hinanden, så med en sejr kunne hjemmeholdet få mere ro i maven i forhold til nedrykningsspøgelsets huseren.

Læs mere
VI SØGER FLERE LYKKELIGA TRÆNERE

Hvad er Lykkeliga i Give? Solhjulets Superstjerne er for børn/unge mellem 6-20 år,  som ikke føler sig hjemme på et af de almindelige håndboldhold. Solhjulets Superstjerner er for børn/unge med diagnoser eller handicap, men det kan også blot være for...

Læs mere
Nedtur og nederlag i Hørning: Give HK med klar off-day

Tirsdag aften var Give HKs 2. divisionsmandskab i kamp i Hørning, og det blev for at sige det lige ud en kamp lige til glemmebogen. Give underpræsterede både håndboldmæssigt og attitudemæssigt, og så får man intet med hjem fra Super Brugsen Arena i den århusianske forstad. Det blev til et nederlag på 26-21.

Læs mere
Hørning - Give 2. division

Vi er klar til kamp i Hørning på tirsdag. Ses vi?

Læs mere
Mikshold sendte Give HK videre i Santander Cuppen

Mandag aften i uge 5 var Give HKs 2. divisionshold ude vestpå til en opgave i pokalen, også kendt som Santander Cup. Modstanderen var Team Vest Håndbold, der spiller i serie 2. Give sendte et noget blandet hold afsted med spillere fra seniortruppen fra 2. division til serie 2.

Læs mere
No mercy på Sydfyn: Kæmpede heroisk men topholdet var for stor en mundfuld for Give HK

Torsdag aften stod der Faaborg på udebane for Give HKs 2. divisionsdrenge. En opgave, der blev akkurat lige så svær som frygtet for Erik Flaks tropper. Efter en stærk indledning af gæsterne fik Faaborg overtaget og kørte en ret sikker 32-25 sejr hjem og plantede sig dermed igen på rækkens 1.plads.

Læs mere
Håndboldopvisning: Give HKs damer blæste Funder ud af SøndermarkshalleN

Give HKs nyoprykkede danmarksseriekvinder har fået en formidabel start på sæsonen. Sæsonens første kamp blev vundet med 33-27 over Team NØS, og tirsdag aften stod der Funder GF på menuen. Og er blev i den grad spist op fra hjemmeholdets side, der vandt med hele 12 mål.

Læs mere
Faaborg ØH - GHK 25. januar på udebane

Turen går den her gang til Faaborg og endnu et tophold vi skal møde. Vi har brug for alt jeres støtte, ses vi? 🚗🤾

Læs mere
Tæt på at tage topholdets skalp: For mange tekniske fejl kostede Give sejren

Efter en fænomenal åbning på torsdagsdysten mod topholdet Otterup dryssede Givespillerne med rund hånd forsinkede julegaver ud over gæsterne, og den slags gør man ikke ustraffet mod en af rækkens oprykningsfavoritter. Derudover en stærk og robust indsats af hjemmeholdet, der godt kunne have hevet points ud af den meget tætte og nervepirrende affære.

Læs mere
GHK - OTTERUP HK

Husk kamp på torsdag i hallen. Vær' opmærksom på kamptidspunktet. Ses vi? 💪🏼

Læs mere
Perfekt start på forårssæsonen: Give HK lægger ud med vital sejr over GOG

Den 25. november landede Give HKs 2. divisionshold en 33-31 sejr på udebane over fynske GOG, og torsdag den 12. januar trak Erik Flaks tropper igen det længste strå med en sejr på 28-22 over fynboerne efter en ganske hektisk og til tider rodet håndboldkamp. Kampen gav comeback til Simon Madsen og Simon Søgård, der begge pyntede gevaldigt på holdet.

Læs mere
Hvem fortsætter, hvem stopper? Markante nyheder på ledelsesfronten fra Give HK

I forbindelse med årets første hjemmekamp kunne Give HK under erhvervsklubbens spisning breake et par opsigtsvækkende nyheder angående den sportslige ledelse i klubben. En markant skikkelse i klubben stopper efter 11 år, mens der er aftaleforlængelse til Flak og Overgaard.

Læs mere
Givetræner før GOG-kampen: Vi går ind i en periode, hvor vi skal være vildt robuste

Torsdag aften bydes der på rigtig live-håndbold i Ikærhulen i Give, når Give HKs 2. divisionsdrenge tager imod GOG Håndbold. Det er første etape i et benhårdt januarprogram, hvor de lokale håndboldhelte skal op mod den absolutte top i rækken - og samtidig få spillet sig væk fra nedrykningsdyndet.

Læs mere
Gode nyheder: Simon og Simon er tilbage efter henholdsvis kræftoperation og slem knæskade

Der er godt nyt fra Give Håndboldklubs 2. divisionsmandskab. De to garvede håndboldkrigere, Simon Madsen og Simon Søgård, er på næsten mirakuløs vis tilbage efter en kræftoperation og en kompliceret knæskade. På negativsiden er playmaker Sebastian Hansen ude resten sæsonen med en sprængt akillessene

Læs mere
GHK - GOG 11/1-24

Nu står den snart på håndbold igen. Her snakker vi ikke om EM i håndbold, men 2. divisionshåndbold i GHK, næsten det samme😛 Vores 2. divisionhold er klar til kamp på torsdag imod GOG, men er i? 💪🏼 Vi ses i hallen, hvor vi vil håbe på en masse lyd ...

Læs mere
Girls night out: Give HKs serie 1-damer med suveræn oprykning

Give Håndboldklubs serie 1-damer har i efteråret leveret en kanonsæson. De friske håndboldfightere med spillende træner Trine Pedersen i spidsen så sig ikke tilbage og gik gennem rækken med maksimumpoints. Efter jul hedder det derfor Danmarksserien.

Læs mere
Casper er firmaets mand: Ny stregspiller i Give HK nyder at stå i mesterlære hos Overgaard

Give HK’s 2. divisionsmandskab har for alvor indlemmet stregspiller Casper Møller i 2. divisionstruppen, og dermed har holdet fået en spiller med stærke lokale rødder på banen. En vaskeægte klubmand, der har stærke ambitioner både på holdets og egne vegne, og det klæder truppen rigtig godt.

Læs mere
Hvad skete der lige der? Give tabte til rækkens absolutte bundhold

Det blev en træls afslutning på 2023 ren håndboldmæssigt for Give Håndboldklubs 2. divisionsmandskab. Holdet tabte 26-24 lørdag eftermiddag til SUS Nyborg, der inden opgøret mod Give lå sidst i rækken. Dermed blev den fine sejrsstime med 3 sejre i træk brudt.

Læs mere
Sponsor og målscorer: Far og søn løfter Give HK på og udenfor banen

Erhvervsklubben har fået en ny sponsor i form af OptiBiz, som indehaves af Kristian Michaelsen og Peter Taulbjerg. I håndboldkredse klinger det sidste efternavn ganske velkendt, for på Give HKs 2. divisionshold løber der en ung mand rundt med samme efternavn og er en vigtig spiller for holdet. Nu løfter de to gange Taulbjerg altså Give HK sammen.

Læs mere
VM i skulderklap: Frivillige fra Give Håndklub belønnet med håndboldtur til Boxen

En lang række frivillige i Give Håndboldklub var tirsdag aften sammen med to af klubbens ungdomshold inviteret gratis til VM-håndbold i Boxen i Herning. Det var Sparekassen Kronjylland, der havde taget spenderbukserne på og givet denne fine anerkendelsestur til de frivillige i klubben.

Læs mere
SUS NYBORG - GHK

Årets sidste kamp! Vi har brug for jeres støtte en sidste gang i år! Fyld bilerne og tag med til fyn og hep på drengene. Vi skal slutte året godt af med 2 point! 🎄

Læs mere
Give HK og Carl Büchmann har afbrudt samarbejdet

Han blev lanceret i april måned som den oplagte afløser for forsvarskrumtappen Mads Overgaard, der stoppede den aktive karriere. Og forventningerne til den dengang 20-årige Carl Büchmann var da også store. Men nu er Büchmann fortid i Give efter blot 6 kampe

Læs mere
Uheldsforfulgt Givemandskab trak det længste strå i en spændingsmættet og flot håndboldkamp

Lørdag åbnede Give HKs 2. divisionshold låge nr. 3 i den sportslige adventskalender, der skal føre Give godt og nedrykningsfarefrit ind i julen. Bag lågen stod KIF klar til kamp, og på trods af endnu en skade til en vital bagspiller i første halvleg, formåede et godt spillende Givemandskab at hive de to meget vigtigt points i hus.

Læs mere
GHK - KOLDING IF 2

Efter 4 meget vigtige point, så er vi klar endnu engang til at indtage Ikærhullen. På lørdag går det løs, når Kolding gæster os. Vi håber på at sende dem hjem uden point, derfor har vi også brug for jeres hjælp! 💪🏻 Vi ses på lørdag 🤾🏼‍♂️

Læs mere
Give Ordnede Gudme: Historiske gok til GOG i egen hule af fokuseret Givemandskab

Give HK fortsætter sejrskursen fra sidste uge med en vigtig og historisk sejr på udebane over GOG Håndbold 2. På en traditionel svær grænsende til umulig udebane vandt Give 33-31 og har dermed åbnet 2 låger fra håndboldjulekalenderen på bedste vis. Skov var igen en klippe i målet.

Læs mere
GOG 2 - GHK 2. DIVISION

Efter vigtig sejr i søndags, går turen på lørdag til Gudme, hvor vi her skal spille imod GOG. Vi håber folk vil tage turen og hjælpe drengene til endnu en sejr!

Læs mere
Udfordret Givemandskab rykkede sammen i bussen og vandt vigtig 4-points kamp

Et skades- og afbudsramt 2. divisionshold fra Give HK løb søndag eftermiddag på banen i en vildt vigtig kamp mod Sønderborg. En klassisk 4-points kamp i bestræbelserne på at holde sig væk fra bundstriden. Missionen lykkedes, og det overordnede kodeord var: Holdånd!

Læs mere
4 vigtige kampe: Give HK går ind i en definerende måned

Give HK’s 2. divisionsmandskab har i disse uger en del udfordringer, idet en i forvejen smal trup er ramt af skader på nøglepositioner - ikke mindst bagkæden er hårdt ramt. Holdet ligger efter svingende præstationer nr. 9 med 4 points efter 6 kampe og skal nu slide sig væk fra de trælse pladser

Læs mere
GHK - SØNDERBORG 2

På søndag venter Sønderborg Håndbold. Vi håber meget, at se mange i hallen, da vi også afholder MINI BRAG I HALLEN (se tidligere opslag). Tag naboen under armen og kom op og støt drengene - de har brug for vores hjælp.

Læs mere
MINI BRAG I HALLEN

På søndag den 19. september afholder vi et" Mini-Brag i hallen" Det bliver med musik , speak og rigtig god ungdomshåndbold 9.30 U13 drenge C Give Håndboldklub- Vinding SF 10.30 U13 pige B Give Håndboldklub - Vejle Håndboldklub 11.30 U13 pige C Give ...

Læs mere
Afbudsramte Give HK "fejrede" Mortensaften med nederlag til Rækker Mølle

Et afbudssvækket Give HK-mandskab stillede fredag aften op i Rækker Mølle til dyst mod det vestjyske hjemmehold, der lige som gæsterne havde hentet 4 points i de første 5 kampe. Det endte desværre for Give med et 31-28 nederlag

Læs mere
RÆKKER MØLLE - GIVE HÅNDBOLDKLUB

På fredag går turen til Rækker Mølle. Vi håber, at se mange af jer tage turen, til trods for at det er Mortens aften. Vi ses.

Læs mere
Drenge blev til mænd: Give vågnede op i 2. halvleg

Give HKs 2. divisionshold hentede torsdag aften en tiltrængt sejr, da holdet efter en sløj første halvleg og en rigtig god slutfase besejrede Hørning med 35-30 efter at have været bagud 13-8 efter 20 minutters spil. Jakob Skov var tilbage i målet med stor succes.

Læs mere
GHK - HØRNING

På torsdag går det løs igen på hjemmebane, når Give tager imod Hørning. Vi ses i hallen kl. 20.00. 

Læs mere
Det hele passede - på nær resultatet: Overmagten for stor da Give HK mødte topholdet

Hallen var propfuld, rækkens tophold var på besøg, sulten efter endelig at spille på hjemmebane var stor hos hjemmeholdet, og vi fik da også et brag af en meget fysisk betonet herrefight i en dyst med få mål. Desværre scorede Faaborg flest, og så måtte et skuffet og slukøret Givemandskab endnu engang gå fra banen uden sejr.

Læs mere
Give HKs Erhvervsklub også ramt af de hårde tider – men der arbejdes benhårdt med udfordringerne

Corona, krig i Europa, inflation og stigende priser på energi har skabt usikkerhed både i samfundet generelt men også i erhvervslivet, og det kan man godt mærke i Give Håndboldklubs Erhvervsklub, der de sidste par år har været udfordret på økonomien.

Læs mere
Sult og gejst: Give HK-spillerne klar til sæsonens første hjemmekamp

En måned efter premierekampen i Fredericia kan Give HK’s 2. sultne og toptændte divisionsspillere endelig løbe på banen til en længe savnet hjemmekamp, når “Ikærhulen” torsdag aften lægger gulv til et brag af en håndboldfight mod rækkens nr. 1 fra Faaborg.

Læs mere
KÆMPE JULEBAL 2023

I morgen er der 2 måneder til at det går løs. Sæt et stort kryds i kalenderen - vi glæder os til at se jer.

Læs mere
Sæsonens første hjemmekamp

Så sker det endelig igen! På torsdag har vi sæsonens første hjemmekamp og vi håber at se en fyldt hal. Tag venner og familien under armen, og kom i hallen og lav noget larm, når Gives 2. division går på banen. Vi ses på torsdag.

Læs mere
Give HK tomhændede tilbage fra Fyn efter stormfuld fredagsdyst i Otterup

Fredag aften drog en håndbolddelegation fra Give Håndbold i bus til det nordlige Fyn for at dyste mod de lokale oprykningsfavoritter. En stormfuld færd i bussen hjem blev ikke sjovere af, at det endte med et 34-31 nederlag i en kamp, hvor Give i slutfasen lå godt til og med mere kølighed kunne/burde have snuppet de 2 points.

Læs mere
Otterup HK - GHK

Er i lige så klar som vi er? På fredag spiller 2. division i Otterup, og endnu engang har de brug for jeres opbakning. Fyld bilerne og tag turen over lillebæltsbroen - vi håber at se mange af jer! 

Læs mere
Fed Givesejr - men 35 minutters drømmehåndbold endte i ren gyserafslutning

Sidste sæson slog Give HK AGF i begge indbyrdes opgør, og den stime fortsatte fredag aften, hvor gæsterne fra Give nedlagde værterne 29-28. Give førte efter 45 minutter med 8 mål, men var alligevel tæt på at smide det hele på gulvet.

Læs mere
Turen går til Århus

På fredag går det løs. Vi drager til Århus og håber i vil med. Vi skal få gang i hallen og gang i spillerne, ses vi?

Læs mere
Skidt start for Give HK: 10 gode minutter ikke nok til at slå Fredericia

ive HKs flagskib kom skidt fra land, da klubbens 2. divisionshold tabte sæsonpremieren på udebane til Fredericia HK. I kampens første 50 minutter sad Fredericia på det meste mod et ikke særlig oplagt Givemandskab, der på dagen manglede attitude og skarphed – og ikke mindst noget mere fandenivoldskhed i duellerne.

Læs mere
3 ud 5 ind: Give HKs spillertrup ser kompetent og konkurrencedygtig ud

Lørdag sæsondebuterer Give HKs 2. divisionshold på udebane mod Fredericia HK. Det bliver med en trup uden Kasper Haudrum, Kasper Skov og Bastian Stræde, der alle har forladt klubben. Til gengæld råder cheftræner Erik Flak over 5 nye spillere, heriblandt et sensationelt comeback. Hvem de nye er, kan du læse mere om her.

Læs mere
Læs Vores Lokalavis

Husk at læs VORES LokalAvis, som vil skrive beretninger om vores håndboldklub, GHK.

Læs mere
Sidste træningskamp inden turneringsstart

Tirsdag kl. 18.45 i Ikærhallen spiller Gives 2. divisionshold deres sidste træningskamp inden de spiller i Fredericia på lørdag. De spiller imod Bjerringbros 2. divisionshold. Kom i hallen og varm op til lørdagens kamp.

Læs mere
Fredericia Håndboldklub 2 - Give Håndboldklub

ER DU KLAR??? På lørdag skyder 2. division denne sæson igang med kamp i Fredericia. Vi håber, at mange vil fylde bilerne og lave en lille hjemmebane på tribunerne i Fredericia - Give har brug for jeres støtte. Ses vi? 

Læs mere
Lykkeliga i Give håndboldklub

Skal dit barn være en del af et større fællesskab, og mener du, at de kan have svært ved at begå sig på de håndbold- og fodboldhold, som der tilbydes til børn uden udfordringer, så synes vi, at i skal tjekke Lykkeliga ud. Her er der plads til alle, s...

Læs mere
Generalforsamling d. 28. August i GHK

Generalforsamling i GHK.Afholdes mandag d. 28. august i Ikærhallen kl. 19.00. Dagsorden iflg. Vedtægterne VelmødtBestyrelsen GHK

Læs mere
Ny højre fløj klar for Give Håndboldklub

Daniel Christensen (DC) tørner i den kommende sæson ud for GHK. Det er en talentfuld fløjspiller vi har fået til klubben, og vi ser meget frem til sammenarbejde med DC. Daniel har fået sin håndbold opdragelse i Kolding IF, hvor han har spillet på hø...

Læs mere
Træningskampe for 2. division i august/september

2. division har flere træningskamp i løbet af august og september. Her kommer lige en oversigt, så kan man sætte kryds i kalenderen. Torsdag d. 17/8 kl. 20.00 mod Eider Harde - Ikærhallen Torsdag d. 24/8 kl. ??? mod TM Tønder (1. division) - Ikærhall...

Læs mere
Træningstider 2023/2024 og opstartstilbud

Velkommen til en ny sæson. Vi står klar til at modtage gamle som nye spillere. 

Læs mere
Træningskamp d. 22/6-23

Gives 2. Division spiller træningskamp på torsdag d. 22/6 kl. 19.30 imod Bjerringbro FH. Vi håber, at vi ses i Ikærhallen. 

Læs mere
Simon Søgaard er også spillende ass.træner i den kommende sæson

Den stærke bagspiller der i sidste sæson var den store profil på GHK holdet, spiller altså i den grønne GHK trøje stadigvæk hvis nogen havde været i tvivl. På rygtebasis har Simon selvfølgelig været i spil i mange højere rangerende klubber, men det r...

Læs mere
Træningskamp d. 13/6-23

2. Division spiller træningskamp tirsdag d. 13/6 imod Nørre Djurs kl. 18.45. Ses vi i Ikærhallen? 

Læs mere
Stort reklamebanko d. 14/5

Så er der kun få dage til vi slår dørene op til et brag af et bankospil i Ikær hallen - det er på søndag det sker. Vi har så mange flotte gaver , gavekort og kontanter Ta hele familien med.

Læs mere
HAN AFLØSER MADS OVERGAARD: BOMSTÆRK TØMRER SKAL BANKE FORSVARSBARRIKADERNE SAMMEN I GIVE HK

Når streg- og forsvarsspiller Mads Overgaard til næste sæson skifter kampdragten ud med træneroutfittet bliver det med en direkte 1:1 afløser klar i centerforsvaret. 20-årige Carl Büchmann har skiftet Fredericia HK’s røde kampbluse med Gives petroleumsblå, og det er en både eftertragtet og særdeles spændende spiller, man her har fået i folden i Give.

Læs mere
FORENINGER PÅ JAGT EFTER MIDLER: SALG AF BAMBUS-SOKKER SKAL GØRE DET NYE IDRÆTSCENTER LÆKKERT INDVENDIGT

Det nye idrætscenter i Give er i fuld gang med at blive opført. Det går helt efter planen, og derfor kan byens idrætsforeninger nu koncentrere sig om at skaffe midler til indhold, inventar osv. til det nye kulturelle og sportslige kraftcenter i Give. Her så vi i fredags ved den afsluttende sæsonkamp i 2. division mellem Give HK og Svendborg et megafriskt tiltag, hvor 6 af byens foreninger er gået sammen for at tjene pen gepå at sælge lækre bambussokker.

Læs mere
600 OVERNATTENDE GÆSTER OG MASSER AF GOD HÅNDBOLD: STORT UNGDOMSHÅNDBOLDSTÆVNE GIK LIGE EFTER BOGEN

Tre benhårde dage er vel overstået for arrangørerne fra Give Håndboldklub af det traditionsrige Humlebi Cup håndboldstævne for ungdomsspillere. Det hele skulle klikke for 58 hold fordelt på 8 haller i omegnen – og det gjord det. Arrangørerne med Bruno S. Jensen i spidsen har løbende fået meget ros af deltagerne for et velorkestreret stævne.

Læs mere
SEJR I SÆSONENS SIDSTE KAMP: FØLELSESLADET HÅNDBOLDAFTEN, HVOR DET EMOTIONELLE FYLDTE MERE END DET SPORTSLIGE

Give HK’s 2. divisionsmandskab vandt sikkert med 36-31 over nedrykkede Svendborg i en kamp, der næppe vil gå over i historiebøgerne for smukt og fokuseret spil. Lidt en omgang ”skolegårdshåndbold”, men Give leverede i perioder det de skulle, og dermed blev sæsonen sluttet godt af. Og så blev der taget afsked med en række gode Give HK-folk, og det satte nok den stemningsmæssige dagsorden – også på spillet på banen.

Læs mere
KÆMPE SCOOP FOR HÅNDBOLDKLUBBEN: MADS OVERGAARD FORTSÆTTER ALLIGEVEL I KLUBBEN – NU SOM ASSISTENTTRÆNER FOR ERIK FLAK

Fredag aften forventede mange, at der skulle tages en tung afsked med klublegenden Mads Overgaard, der har spillet i Give Håndboldklub i hele 8 år. Den 40-årige forsvarsklippe og stregspiller havde meldt sin afsked med klubben, men så åbnede der sig en ny dør, der lukkede det vellidte håndboldkoryfæ ind i varmen. Læs mere on den fantastiske nyhed her.

Læs mere
SIDSTE NAT MED KLIKEN: SÆSONENS SIDSTE KAMP BLIVER OGSÅ ET FARVEL TIL KASPER SKOV, MADS OVERGAARD OG HOLDLEDER RASMUS MIKKELSEN.

Fredag aften spiller Give HKs 2. divisionshold sæsonens sidste kamp, når Give og Svendborg løber på banen i Ikærhallen klokken 19.30. Naturligvis er selve kampen et højdepunkt i sig selv, hvor det handler for trænerne og holdet om at levere et flot farvel til tilskuerne. Men det kan også sagtens risikere at komme lidt fugt i øjenkrogene denne fredag aften, for det bliver også en aften i afskedens tegn.

Læs mere
STØT VORES NYE IDRÆTSCENTER

Vi samler ind til vores ny Idræts center i Give. Vi har fået den unikke mulighed gennem et samarbejde med Bambusa.

Læs mere
VERDENSKLASSEDOMMER RAMTE PLET MED STÆRKT FOREDRAG PÅ DANMARKS HYGGELIGSTE WHISKYDESTILLERI

Give Håndboldklubs Erhvervsklub havde i den grad tænkt ud af boksen, da de mandag aften inviterede de trofaste sponsorer på foredrag med håndbolddommer Mads Hansen. ”En håndbolddommers bekendelser” hed fordraget, der helt genialt blev afholdt i Fary Lochans smukke og hyggelige rammer.

Læs mere
GIVE HK TABTE GODT NOK STORT TIL BSH, MEN KAMPEN GAV 13.000 TIL DET NYE IDRÆTSCENTER

I forbindelse med pokalkampen mod BSH lancerede Give Håndboldklub en indsamling, der skulle tilgodese indkøb af inventar, materialer osv. til det nye idrætscenter, der forventes at stå klar til brug i foråret 2024.

Læs mere
DEN LOKALE HÅNDBOLDBI FLYVER IGEN – OG DET SKER I 8 HALLER, HVOR 58 HOLD SKAL DYSTE I DET TRADITIONSRIGE HÅNDBOLDSTÆVNE FOR UNGDOM

Med forårets komme ser vi de første tegn på farvel til vinteren, og her er det traditionsrige håndboldstævne i regi af Give Håndboldklub, Humlebi Cup, et godt tegn på, at foråret er på vej. Det store håndboldstævne for ungdomshold har været i luften siden 1996 kun afbrudt af to års coronapause..

Læs mere
NO MERCY: FULDTIDSPROFFERNE FRA BSH SPILLEDE SIG FULDT UD VANDT KÆMPESEJR OVER HEROISK FIGHTENDE GIVE. OG ALLIGEVEL BLEV DET EN FANTASTISK OPLEVELSE

Det startede med tarteletter fra selveste Tarteletkongen, Lasse Lindberg fra Diagonalkroen, og herefter stod der pokaldyst på menuen. Her var Give HKs 2. divisionsmandskab ”hovedretten”, for gæsterne fra BSH spiste godt nok op, men til dessert fik vi alle en flot håndboldoplevelse i hallen hvor det lokale sammenhold mellem klub, sponsorer, spillere og tilskuere endnu engang var i højsædet.

Læs mere
ET FREMADSTORMENDE UNGT GOG-MANDSKAB EN MØRK TORSDAG AFTEN PÅ SYDFYN FOR STOR EN MUNDFULD FOR GIVE HK

Efter den overbevisende 36-31 sejr over AGF i lørdags stod der torsdag aften GOG på menuen for Give HK’s 2. divisionsmandskab. En svær kamp på udebane i det håndboldstærke Sydfyn, og det blev da også hjemmeholdets unge mandskab, der løb med sejren, mod et Givemandskab, der på dagen manglede rugrad. Og bemærk så, at banens ældste var Gives bedste.

Læs mere
POKALBRAG MED VELGØRENDE UNDERTONER: GIVE HK SKAL OP MOD GIGANTERNE FRA BJERRINGBRO SILKEBORG

Give HKs 2. divisionsmandskab er så småt ved at være færdige med turneringen. Der resterer blot to kampe mod henholdsvis GOG og Svendborg i en pulje, hvor der ikke er det store spænding tilbage i forhold til hvem, der snupper oprykningen til 1.division. Den billet ligger i sikre hænder hos HC Odense, må man formode.

Læs mere
GOG 2 - GHK 23. MARTS

På torsdag går turen til GOG. Vi håber, at nogle af jer fylder bilerne og køre til Fyn, så der kan heppes på drengene.  Sammen er vi stærke!

Læs mere
Pokalbrag: GHK - BSH

Pokalbrag d. 25. Marts kl. 14.45

Læs mere
36-31: GIVE STORSEJREDE OVER AGF TIL MORMORMAD OG GODE NYHEDER FRA SPILLERFRONTEN

Efter den fejende flotte forårsopvisning lørdag eftermiddag var det Give HK’s 2. divisionsmandskab, der overtog gulvet i Ikærhallen søndag klokken 15.00. Og akkurat som deres gymnastikvenner leverede håndboldkrigerne varen med en storsejr over AGF efter en kamp i fuld kontrol fra start til slut.

Læs mere
NYE UDFORDRINGER VENTER: FARVEL TIL MÅLMASKINEN PÅ VENSTREFLØJEN

Vi kender ham alle sammen som den målhungrige raket på venstrefløjen, der kamp efter kamp som en grøn tornado elegant og fodrapt flyver gennem modstandernes forsvarsrækker for så stensikkert at plante kuglen i kassen. Men nu er det efter tre gode år slut med Kasper Skov i Give Håndboldklub – og det er på én og samme tid både en dårlig og en god nyhed.

Læs mere
Kasper Skov stopper i Give Håndboldklub

Efter 3 sæsoner i GHK-trøjen, har Kasper Skov valgt at stoppe samarbejdet i Give Håndboldklub efter denne sæson. Kasper Skov om denne svære beslutning:”Det har bestemt ikke været en nem beslutning at forlade Give håndboldklub efter 3 år – men beslutn...

Læs mere
GHK - AGF 19. Marts

Vi ses på søndag til en masse håndbold. 2. Division kæmper videre efter en målrig kamp i fredags. 

Læs mere
Lykkeliga stævne i Brande d. 11/3-23

Vi har i Give Håndboldklub de sejeste Lykkeliga spillere. Solhjulets Superstjerner vandt guld - sammen med alle andre hold.

Læs mere
70 mål på en time: Give HK med i forrygende målfest med tyndt forsvarsspil

Give HK’s 2. divisionsmandskab gæstede fredag aften Fredericia HK, og det blev en virkelig målrig affære der ende 35-35 efter at Give havde ført med 2-3 mål det meste af 2. halvleg. Simon Søgård leverede toppræstation med 13 scoringer.

Læs mere
Fredericia HK 2 - Give HK

Efter en stor sejr i torsdagens kamp over Hørning, er 2. division endnu engang klar til at tørne sammen imod Fredericia. Fyld bilerne og tag turen til Fredericia, hvor herrerne har brug for jeres opbakning på en svær udebane.

Læs mere
SEBASTIAN HANSEN SNUPPER ET ÅR TIL I GIVE HK, OG SÅ ER NY ØNSKESPILLER PÅ VEJ

God nyhed: Playmaker Sebastian Hansen er at finde i Give Håndboldklubs grønne kampuniform også i næste sæson. Foto: Jim Hoff

Læs mere
Efter mavepusteren i Odense: Give rejste sig flot med suveræn 10-måls sejr

Give HKs 2. divisionsmandskab skulle torsdag aften forsøge at rejse sig efter 30-29 nederlaget til HC Odense sidste fredag. Og det projekt lykkedes på alle parametre. En storsejr på 10 mål blev krydret med flot opbakning både til kampen og Erhvervsklubbens spisning.

Læs mere
ØV, ØV ØV: DET BLEV HC FRA ODENSE, DER LØB MED DEN EVENTYRLIGE AFSLUTNING PÅ INTENST HÅNDBOLDBRAG

Efter 40 minutters intens fight mellem rækkens nr. 1 fra Odense og nr. 2 fra Give førte udeholdet på imponerende vis med 20-15 efter at have været nede med 4 mål i starten af kampen. Det lugtede smukt af 1. division i Give, men så gik alt galt til sidst.

Læs mere
Give - Hørning
Læs mere
TOPBRAG PÅ FYN

Husk det er i morgen, vi spiller topbrag imod. Vi er allerede en del, der tager over, men vi vil gerne være endnu flere! Fyld bilerne og lav en aftentur til Fyn. Vores 2. divisions herrer har brug for jeres opbakning, så kom og lav noget larm! Vi ses...

Læs mere
HC ODENSE - GHK

Fredag d. 24. februar gæster Gives 2. division herrer Dalumhallen, hvor de møder HC Odense. Give har brug for jeres opbakning til at vinde 2 point, derudover kæmpes der også om 1. pladsen! Fyld bilerne og støt drengene. Vi ses på fyn!  

Læs mere
Give HK op på 1. pladsen efter et brag af en håndboldkamp

Give HK - Faaborg 2. division 30-28 (14-14)

Læs mere
Gavecheck for Super Brugsen og OK Benzin

Mange tak til Super Brugsen og OK Benzin. Og tak til alle jer, som har tegnet benzinkort igennem foreningen. Sammen er vi stærke.

Læs mere
Bankgaranti for fuldt hus til topbrag: Lokal bank køber en håndboldkamp

Der gives sjældent garantier i sport, især når vi taler om et vaskeægte topbrag, som det Give HK skal ud i torsdag den 2. februar, når Faaborg gæster Ikærhallen. Men én garanti er der dog op til kampen: Det er gratis at komme ind, for Vestjysk Bank i Give har nemlig købt kampen.

Læs mere
GHK - Faaborg d. 02.02.2023

På torsdag går det løs, når Give tager imod Faaborg - Vestjysk bank er kampsponsor. Kom i hallen og mød maskotten William og maskotten Leo👏🏼 Vi ses til en hård kamp i Ikærhallen på torsdag🤾🏼‍♂️💪🏻

Læs mere
Der var Skov i hele hallen, da Give HK storsejrede over TFH

Give HK fik søndag eftermiddag den forventede sejr over Team Favrskov Håndbold i en dyst, hvor holdets to "skovmænd" brillerede, og hvor et fokuseret Givemandskab var i totalt kontrol i samtlige 60 minutter. Sejren lød på 29-16 og var ikke et eneste mål for stor.

Læs mere
Brag i hallen d. 29/1-23

Er i klar på brag i hallen, for det er vi! Kom i hallen tidligt søndag og se en masse god håndbold, klap til musikken og få lidt sødt til ganen.  2. Division spiller kamp kl. 15, hvor der kommer fart over feltet. Vi ses på søndag. 

Læs mere
Tak for sidst til KIF: Give henter 6. sejr i træk og er tilbage på 2.pladsen

Efter en svær kamp torsdag aften mod Sønderborg med en sejr til følge stod der KIF på kampmenuen søndag eftermiddag for Give HK's 2. divisionsmandskab. Også her spiste Giveknægtene op efter at have fulgt coach Erik Flaks gameplan til perfektion mod et KIFmandskab, der igen have pyntet sig med lånte ligafjer.

Læs mere
Vigtig udekamp søndag 22/1

2. Division tager til Kolding søndag på en svær udebane. Fyld bilerne og hjælp herrerne til endnu en sejr!

Læs mere
Sejren kom i hus, men Give måtte trække en del på det slidsomme dna og stærke keepere

Give Håndboldklubs 2. divisionsmandska har gang i en heftig uge med to kampe på fire dage mod ligareserverne fra henholdsvis Sønderjyske og Kolding IF. Torsdag aften blev de første hurdle vel overstået med en sejr på 25-23 over sønderjyderne. Men hjemmeholdet måtte slide rigtig meget for de to points,

Læs mere
Målmandstræning i GHk

Lørdag formiddag blev der arbejdet hårdt i træningslokalet for klubbens unge målmandstalenter. Klubbens 2 keepere fra 2 div, Jacob Skov og Frederik Lindeman satte rammerne for en kvalitetstræning med fokus på selvtræning, koordination, placeringsevne...

Læs mere
GHK - Sønderborg

Vi kan endelig byde velkommen til årets første hjemmekamp. Fyld hallen og hjælp Gives herrer til en sejr over Sønderborg. 

Læs mere
Træningskamp imod Grindsted d. 12/1

På torsdag gæster Gives 2. Division Lynghallen, hvor der spilles imod Grindsted i årets første træningskamp. Kampen spilles kl. 20.00. 

Læs mere
Pligtsejr over bundholdet: Give vandt med 11 kasser i Simon Madsens comeback-kamp

Årets første kamp gav en sikker sejr til Give HK's 2. divisionsmandskab, der på udebane delte nytårsklø ud til rækkens bundprop, Hammel, der måtte gå fra banen med et nederlag på 37-26. Kampen gav comeback til Gives tidligere storskytte Simon Madsen, der er tilbage i truppen på"daglejerbasis".

Læs mere
Vinder af OK benzin kort

Heidi blev den heldige vinder af OK gavekortet på 2500.-Heidi vandt på hendes års aktie i håndboldklubben . Hvis Du ikke allerede har købt en aktie så kan Du gør det til den første hjemme kamp Torsdag d. 19 Januar, hvor vi tager imod Sønderborg.Glæde...

Læs mere
Juleeeebal

Så er der kun 9 dage til julebal. Vi håber, i er klar, det er vi! Ses vi?

Læs mere
Holdet og publikum gjorde det: Forrygende topkamp i ren Balkanstemning endte med neglebidende tæt sejr til Give

Årets oplevelsesmæssige julegave blev pakket ud torsdag aften i en tætpakket Ikærhal, hvor Give HKs 2. divisionsmandskab og deres kombattanter fra GOG Håndhold leverede et festfyrværkeri af et intents og tæt håndboldbrag. Efter en slutfase af gyseragtige dimensioner kunne Give trække sig tilbage med en sejr på 31-30. Og så var der dømt fest i hallen.

Læs mere
Årets sidste kamp: Lugter langt væk af et håndboldbrag af dimensioner

Torsdag aften klokken 19.20 tørner Give HK og GOG 2 Håndbold sammen i noget, der uden tvivl blive et brag af en håndboldkamp i Ikærhallen. Det er rækken nr. 3 og 4, der mødes, og Give skal vinde den dyst for at holde trit med de to fynske tophold fra Odense og Faaborg, der begge på papiret har på lette kampe inden julepausen.

Læs mere
Fyld Ikærhullen og send GOG hjem med 0 point

Husk, det er på torsdag kl. 19.20, at årets sidste kamp bliver spillet i 2. division. Vi skal fylde Ikærhullen med tilskuere og sende GOG hjem til fyn med 0 point.  Torsdag udtrækkes også den store halvårs gevinst på års aktierne, som bliver ud...

Læs mere
GHK - GOG d. 8/12-2022

På torsdag spiller Gives 2. division årets sidste kamp i år 2022, hvor de tager imod GOG på hjemmebane. De har derfor brug for jeres hjælp til at få 2 point på kontoen. Lav noget larm i Ikærhullen, det giver dem blod på tanden. Kom i hallen og se hån...

Læs mere
Holder stædigt fast i top 3: Give hentede ny sejr på udebane mod uortodokse Svendborg

Give Håndboldklubs 2. divisionsmandskab hentede torsdag aften holdets 2. sejr i træk, da holdet på udebane i Svendborg besejrede hjemmeholdet med 33-28. Set ud fra tabellen en klokkeklar must-win kamp, men selv om de to points kom i hus, måtte gæsternes grave rigtig dybt for at få sejren i hus, for GIve var nede med fem mål midt i 1. halvleg.

Læs mere
Julebal d. 25/12-22

Vi kunne godt bruge et par stykker til at stå bag baren, er den ene dig? Og ellers vi gerne have flere hundrede foran baren🍻🍷Vi ses til en god aften🎄

Læs mere
Svendborg Håndbold - Give HK

På torsdag går turen til Svendborg, hvor Gives 2. Division skyder december igang med en håndboldkamp på udebane. Ovenpå sejren over Sønderborg, er de klar til at tage endnu en sejr💪🏻 Fyld bilerne og skru op for julemusikken, så føles turen ikke så ...

Læs mere
Søndagssejr i Sønderjylland: Så brød Give ud af remis-dødvandet med en forrygende Skov i målet

Efter tre kampe i træk uden hverken sejr eller nederlag fik Give HK igen gang i sejrssangen i omklædningsrummet. På udebane slog Give Sønderborg med 34-28 og bider dermed stadigvæk de to tophold fra Fyn vedholdende i haserne.

Læs mere
Sønderborg - Give

Efter tre uafgjorte kampe, er 2. Division endnu engang klar til at kæmpe om de 2 point! Fyld bilerne og hep på drengene💪🏻 Jeres støtte og opbakning betyder alt!🤾🏻‍♂️ Ses vi?🥁

Læs mere
Give - Fredericia

Efter en intens kamp igår, er Give igen klar til at tage imod et nyt hold i Ikærhulen. På lørdag gæster Fredericia, så kom i hallen og hjælp gutterne til 2 point!🤾🏻‍♂️💪🏻

Læs mere
Bedste håndboldbrag i fem år: Give og Odense delte i en gyser af en velspillet topkamp

8 sekunder før tid udlignede Give HC Odenses 35-34 føring, og så brød et positivt helvede løs i Ikærhulen i Give. Dermed endte topkampen mellem rækkens nr. 1 og 1 remis - og det efter en kamp, der vil gå over i historie som en af de bedste og mest velspillede nogensinde i Ikærhallen. Der var drama, gys og tophåndbold for alle pengene simpelthen.

Læs mere
Topbrag i Ikærhulen: Forløser Give potentialet og generobrer 1. pladsen?

Det er rækkens nr. 1 fra HC Odense og nr. 2 fra Give Håndboldklub, der i eftermiddag klokken15.00 tørner sammen i et vaskeægte topbrag. En kamp, der vil være retningsvisende for, hvor Give HK skal kigge hen i tabellen i år - og med en sejr over de bomstærke odenseanere generobrer de lokale håndboldhelte 1. pladsen.

Læs mere
Vores klubkollektion er nu klar

Klubkollektionen er klar. Du kan bestille hos Sportigan Give eller bestille via vores link på hjemmesiden. :)

Læs mere
Give Håndboldklub - HC Odense

Søndag d. 13/11 har vi igen en hjemmekamp. Det betyder, at vi igen skal fylde Ikærhallen med mennesker og god stemning. Tag naboen under armen og hjælp 2. Division til at kæmpe om de 2 point Ses vi?

Læs mere
Drama til sidste sekund, da Give hentede uafgjort på svær fynsk udebane

Det blev et brag af en lækker håndbolddyst, da Give HK dystede Faaborg i lørdags. To kompetente hold gav hinanden kamp til stregen, og selvom Give havde brilleret i 1. halvleg, måtte Flaks tropper nok prise sig lykkelige over at få det ene points efter en udligning til 26-26 få sekunder før tid.

Læs mere
Faaborg - Give Håndbold. 2. division

Gives 2. divisionsherrer gæster Faaborg på lørdag. Kampen spilles kl. 15.00. Fyld bilerne og hjælp gutterne til 2 vigtige point! Ses vi?

Læs mere
Julebal

Husk at sæt kryds i kalenderen d. 25. december❌

Læs mere
Kulturbæreren Mads O. er tilbage - og det med en slidsom sejr til de trætte ben over Team Favrskov

Give Håndboldklubs 2. divisionsmandskab hentede torsdag aften en slidsom sejr på udebane mod Team Favrskov efter en tæt og opslidende affære. Kampen gav comeback til holdets grand old man, forsvarsklippen Mads Overgaard, der fik vist sin store betydning for holdet i den krigeriske affære mod de toptændte oprykkere.

Læs mere
Team Favrskov Håndbold - Give Håndboldklub

På torsdag drager Gives 2. division til Favrskov, hvor de skal spille om 2 point. Fyld bilerne og hjælp dem til en sejr! Ses vi? Kampen spilles kl. 19.45.

Læs mere
Skævridning og tilfældighedernes frie spil ødelægger 2. division

Give HK spiller i 2 division pulje 2, hvor man er oppe mod 4 hold, der er 2. hold til Ligahold - og det er med til at skævride rækken rent sportsligt, hvor det er tilfældigheder og turneringsplanen, der afgør styrken på de fire 2. hold.

Læs mere
2. Division tager imod Kolding på hjemmebane

Torsdag d. 13. Oktober går det igen løs i Ikærhallen, når Gives 2. Divisionshold tager imod Kolding IF 2. Give spiller for at blive på 1. Pladsen, så kom i hallen og lav en masse larm🥁🤾🏻‍♂️ Vejle Kommune er kampsponsor. 😊 Gratis adgang for alle u...

Læs mere
Stævne i Ikærhallen

I dag har U9 piger, ligesom mange andre Give hold været stævne i Ikærhallen.Alle 11 piger var med. Og fedt at opleve piger der nyder at spille på banen, men også at hygge sig sammen imellem og efter kampene. Tak for opbakningen til forældre, bedstefo...

Læs mere
Frivillig til Løven Leo

Er du god til at sætte gang i en fest, så passer du da perfekt i Løven Leo🦁 Vi mangler en frivillig til at være i Leo, når vi har hjemmekampe. Det er før kampen og under pausen👍🏻 Hjælp os med at finde en, der har lyst og kan få gang i hallen 🤾🏻‍...

Læs mere
Stimen fortsætter: Give fastholder 1. pladsen efter slidsom sejr over skrækmodstander på udebane

På en traditionelt meget svær udebane mod ubekvemme Hørning lykkedes det for Give Håndboldklubs 2. divisionsmandskab både at hive sejren hjem og at forsvare 1. pladsen i rækken i en dyst mellem rækkens nr. 1 og 2. 75-80 Givefans havde taget turen til Hørning for at bakke holdet op.

Læs mere
Hørning - Give

D. 4/10 kl. 19.30

Læs mere
Nathåndbold U5-U15

3x invitationer til nathåndbold. Det går fra U5-U15.🤾🏻‍♂️🤾🏻‍♀️ OBS. Være opmærksom på, hvilket billede i kigger på. Årgangene står skrevet øverst👍🏻 Vi glæder os💪🏻😋

Læs mere
Klasseforskel: Give åbnede hjemmebanesæsonen med historisk stor sejr

I en kamp der reelt kun var spændende under opvarmningen deklasserede Give HK's 2. divisionsmandskab gæsterne fra Hammel med hele 43-26 efter en præstation, hvor værterne hurtigt viste sig at have meget mere at byde på end gæsterne, der blev kørt sidelæns ud af Ikærhallen både tempomæssigt og fysisk.

Læs mere
Første hjemmekamp i sæsonen: Give HK skal ud og generobre 1. pladsen

Torsdag aften løber 2. divisionsholdet fra Give HK på banen mod oprykkerne fra Hammel GF, og her gælder det om at tilbageerobre rækkens 1. plads, som rækkens andet nyoprykkerhold fra TFH satte sig på onsdag aften efter holdets 2. sejr i træk.

Læs mere
2. Og 3. Division spiller hjemmekamp torsdag d. 29/9

Er i klar til et brag af en aften? På torsdag går det endelig løs i hallen igen med 2 divisionskampe!🤾🏻‍♂️ 2. og 3. division vandt begge deres første kamp på udebane, så de kommer med en sejr i bagagen og er klar til at tage endnu en sejr.💪🏻 De h...

Læs mere
Ottemålssejr over oprykningsfavoritterne: Give HK fremragende fra start på traditionel svær udebane

Give Håndboldklubs 2. division fik en glimrende start på sæsonen, da holdet på udebane i Ceres Park Hal 1 hentede en stensikker sejr på 26-18 over AGF, der af mange forventes at skulle spille med i den absolutte top i rækken. Og så leverede Magnus Taulbjerg en brandkamp både i angreb og forsvar.

Læs mere
Givetræner: Klikker det hele, og er alle mand klar, så kan vi byde ind i rækken af 4-5 potentielle oprykningskandidater

Sæsonoptakten har været præget af ambitiøs og målrettet arbejdsiver blandt spillerne, men også af skader og afbud, der har gjort det svært at finde rytmen. Ikke en eneste gang har man kunnet stille med hele A-kæden, og det har givet flere spørgsmål end svar.

Læs mere
2. division er klar til at gæste Ceres Park i sæsonens første kamp

Kampstart kl. 13.10 på Ceres Park, hal 1.

Læs mere
Træningslejr for 2. og 3. division

Fra i torsdags til i dag har Vores 2. division og 3. divisions trup været på træningslejr i Give. Dagene har budt på 4 træningspas i alt med mange forskellige fokus punkter, samt lidt møder og en masse sociale ting sammen. Tak til Give Camping og Caf...

Læs mere
To bagspillere og to stregspillere: Give HK forstærker divisionstruppen

Stabilitet og kontinuitet er nøgleordet for den sportslige ledelse i divisionstruppen hos Give Håndboldklub, og det er den trup, man tørner ud med i år et godt billede på. Kun én spiller har forladt truppen, mens der er kommet fire nye til. To længevarende skader hos to nøglespillere.

Læs mere
Sportschef i Give Håndboldklub: Vi går benhårdt efter top 2 i denne sæson

Give Håndboldklub har op til den nye sæson fået fire nye spillere ind, mens blot én har forladt klubben. Dette sammenholdt med den kendsgerning at man har kørt med stort set den samme trup i tre år, får klubbens sportschef Kedde Jensen til at rette det sportslige sigtekorn mod 1. division.

Læs mere
Træningskamp 2. Division

I morgen kl. 19.45 spiller 2. Division træningskamp mod TM Tønder fra 1. Division. Kampen spilles i Ikærhallen🤾🏻‍♂️ kom og hep på drengene💪🏻

Læs mere
Indkaldelse til Generalforsamling i Give Håndboldklub GHK

Onsdag d. 31 August kl. 19.00 i Ikærhallen. Dagsorden i følge vedtægterne - Under paragraf 7 punkt 5 behandles indkommende forslag for vedtægtændringer  Vel mødt Bestyrelsen GHK

Læs mere
Træningstider til den nye sæson

Velkommen til en ny sæson i Give Håndboldklub

Læs mere
Ny stregspiller trækker i GHK trøjen

Vi bliver endnu stærkere på stregspiller posten.

Læs mere
Give Håndboldklub tager afsked med Anders Orning

Anders Orning rejser hjem til Norge.

Læs mere
Damesenior håndbold i Give HK

Ny damesenior træner næste sæson

Læs mere
Sommerhåndbold

Kom og være med👍🏻

Læs mere
Et brag af en sæsonafslutning: Give HK "gennembankede" nyoprykket 1. divisionshold i Balkanhulen

Give viste mod og mandshjerte - og indædt holdånd, . da holdet i sæsonens sidste kamp besejrede 1. divisionsoprykkerne fra Rækker Mølle, Unge Mikkel Molbech spillede en pragtkamp både i angreb og forsvar. Jyllands giftigste venstrearm høvlede således 10 mål ind.

Læs mere
Give Håndboldklub - Rækker Mølle

2. Division spiller kamp på hjemmebane mod Rækker Mølle onsdag kl. 20.00

Læs mere
Serie 1 damer skal spille om oprykning til Jyllandsserien

Serie 1 damer tager imod Brædstrup tirsdag aften kl. 20.00, når de to mandskaber skal spille om oprykning til Jyllandsserien

Læs mere
Rutschebanebold så det batter: Give blæste bundholdet fra Silkeborg tæt på 3. division

Give landede en storsejr på 36-25 over bundholdet fra Silkeborg Voel, og hvis hjemmeholdet havde holdt mere fokus og en højere spændingskurve i 1. halvleg kunne det have gået meget værre for udeholdet. Og så blev det en kamp, hvor grøn kæmpede mod grøn.

Læs mere
Langt fra prangende men Give rækker nu ud efter rækkens 4. plads med sæsonens 6. udebanesejr

Det var øjensynligt dagen derpå for Give Hånsboldklubs 2. divisionsmandskab, da man søndag aften tørnede ud til kamp mod HEI, Skæring. Kraftanstrengelserne fra onsdagens pokaldyst mod Skovbakken sad stadig i knoglerne og det mentale system, så det blev en noget ujævn affære, der der endte lykkeligt for gæsterne.

Læs mere
Give Håndboldklub - Silkeborg-Voel KFUM d. 31/3

2. division spiller hjemmekamp d. 31/3 kl. 19.45.

Læs mere
Give døde med støvlerne på i medrivende pokaldyst

Gives 2. divisionsmandskab var tæt på at levere en vaskeægte sensation, da man havde 1. divisionsholdet fra Skovbakken på krogen i store dele af kampen. Men gæsternes bedre fysik og bredere bænk blev afgørende og det endte med en sejr til gæsterne på 31-29.

Læs mere
Pokalkamp i Ikærhallen

Gives 2. Divisionshold tager imod IK Skovbakken onsdag d. 23/3 kl. 20.

Læs mere
Give bevarede roen: Knuste hurtigløberne fra Hørning i en vild actionpræget håndbolddyst. Eller var det basket?

Godt at der er en ny idrætshal på vej i Give, for den gamle Ikærhal holder næppe til flere kampe af den kaliber, som Give og Hørning præsenterede et tændt og entusiastisk hjemmepublikum for torsdag aften, hvor begejstringen over ikke mindst Gives 2. halvleg fik fundamentet i den gamle 60'er betonhal til at vakle.

Læs mere
Efter sejr igår, at Give klar til at kæmpe for 2 point i AGF

Turen går til Århus lørdag, hvor Give og AGF tørner sammen til et brag. Kampen spilles kl. 13.00

Læs mere
Truppen tæt på komplet: Haudrum og Glud fortsætter i Give Håndboldklub

Den stærke stregspiller/forsvarsspiller Kasper Haudrum og den talentfulde energibombe af en fløjspiller Philip Glud er også klar for Give Håndboldklub i næste sæson Dermed er truppen tæt på komplet.

Læs mere
Komplet bagspiller med store hugger-kompetencer forstærker Give Håndboldklub til næste sæson

Når Give Håndboldklubs 2. divisionsmandskab løber på banen til næste sæson bliver det med den 25-årige Thomas Bech på holdkortet. Den alsidige og granvoksne bagspiller skifter fra Middelfart til Give og forstærker dermed både bagkæden og forsvaret.

Læs mere
2 point til Give

Sejr over Fredericia giver 2 point mere på tabellen

Læs mere
3. Divisionskamp aflyst

2 point tildelt Give

Læs mere
Lav noget larm i Ikærhallen

2. Division - Fredericia kl. 19.30 3. Division - Skjern kl. 21.15

Læs mere
Turen går til Faaborg fredag d. 25/2

Kampstart kl. 19.30

Læs mere
Politiet rykker også ud på højrefløjen næste år: Stræde tager et år mere i Give

Gives træner Erik Flak (tv.) og sportschef Kedde Jensen (th. ) kan også i næste sæson råde over fløjspiller Bastian Strædes mange fine kompetencer og store rutine på 2. divisionsholdet i Give Håndboldklub. Stræde er politimand og kan i Give få puslespillet med arbejde, privatliv og håndbold til at gå op

Læs mere
Succes med Lykkeliga

Lykkeliga kører bare - vi har haft fornøjelsen af 4 fantastiske børn

Læs mere
Give Håndboldklub - Rækker Mølle 3/1

Torsdag tager vi imod Rækker Mølle på hjemmebane. Kom i hallen og støt drengene💪🏻 Kampen er sponsoreret af Vejle Kommune🤾🏻‍♂️

Læs mere
Kampen mod Svendborg er aflyst

Kampen mod Svendborg i morgen er aflyst grundet corona

Læs mere
POKALKAMP I DAG

Husk det er i dag kl. 20.00, at Gives 2. division herrer møder Vejle Håndboldklub i pokalturneringen. Fyld bilerne og støt drengene. 🙌🏼

Læs mere
Gameplan 2022/23: Håndboldklubben har 10 stamspillere på plads til næste sæson

Selv om vi kun er godt og vel midt i sæson 2021/22 er forberedelserne til næste sæson gået i gang i Give Håndboldklub. Lige nu handler det meget om at få styr på trænerposten og spillertruppen, og her er den sportslige ledelse rigtig godt i gang.

Læs mere
2. division spiller 2 kampe inden for få dage

25/1 kl. 20.00. Vejle Håndbold Klub - Give Håndboldklub 27/1 kl. 20.00- Svenborg Håndboldklub - Give Håndboldklub

Læs mere
Den vigtigste brik i puslespillet er på plads: Erik Flak forlænger aftalen med to år

Give Håndboldklub har forlænget aftalen med cheftræner Erik Falk, der nu skal stå i spidsen for 2. divisionsholdet i Give frem til juni 2024. Dermed ligger der små 1000 kilometer pr. uge og venter på den afholdte træner fra Grenaa.

Læs mere
Holdbolddrengene er tilbage: Brutalt vinterprogram indledt med storsejr over chanceløse Viby

Give HK's 2. divisionsmandskab fik en fornem indledning på forårssæsonen med en stensikker 33-25 sejr over Viby i en dyst, hvor det ikke mindst var to gange Skov, der brillerede for hjemmeholdet.

Læs mere
Gives 3. divisionshold møder topholdet Funder d. 20/1

3. division tager imod Funder på hjemmebane torsdag d. 20/1 kl. 21.15

Læs mere
Tilmeld dig Lykkeliga

Vi er super spændte på, at komme igang med Lykkeliga d. 29. januar. 

Læs mere
Give Håndboldklub - Viby IF

Gives 2. division herre tager imod Viby IF på hjemmebane torsdag d. 20/1 kl. 19.30

Læs mere
GOG kamp udsat

Grundet corona er hjemmekampen mod GOG blevet rykket til d. 19. februar

Læs mere
Irriterende comeback til coronaen: Hvad betyder det for Give Håndboldklub?

Give Håndboldklub blev født lige midt i coronastormen, og efter den sidste bølge med omikronvirus er skyllet ind over landet, må klubben igen se sig omgivet af aflysninger og restriktioner, der gør det besværligt at drive håndboldklub.

Læs mere
Julehilsen fra formanden

Sammenlægningen mellem KFUM og HK Give Fremad blev endelig en realitet i starten af juni i år.

Læs mere
BRAG I IKÆRHALLEN 12. DECEMBER

BRAG i IKÆR hallen 12. December Søndag har vi 6 ungdomshold der skal i kamp 🤾‍♂️ i egen Ikær Hule .Vi gir’ den lidt ekstra gas 💨 på søndag 🎅🏼Der er musik, indløb og speaker til alle 6 kampe. Der er også kaffe og kage ☕️🧁til alle i hallen der kom...

Læs mere
OPSTART AF LYKKELIGA 29/1-22

Vi glæder os meget til starte Lykkeliga d. 29/1-22

Læs mere
Give Håndboldklub - HEI, Skæring d. 10/12

Årets sidste kamp for 2. division bliver spillet på hjemmebane d. 10/12 kl. 19.45

Læs mere
Silkeborg-Voel KFUM - Give Håndboldklub d. 5. december

Give Håndbold spiller på udebane mod Silkeborg-Voel KFUM søndag d. 5. december.

Læs mere
GOG Håndbold 2 - Give Håndbold kl. 15.30 på fyn

Gives 2. division drenge møder søndag GOG Håndbold 2 på udebane.

Læs mere
Five-a-side-Håndbold, Voksne-Hygge-Håndbold

I Give Håndboldklub behøver der ikke at være langt fra tanke til handling. Vi har fået en henvendelse vedr. "noget voksen-hygge-håndbold", så det skal vi da prøve. Kom og vær med.

Læs mere
AGF fik stryg: Helstøbt præstation af lokale håndboldhelte fik Ikærhulen til at gynge da nettet blafrede 64 gange

Gives 2. divisionsmandskab leverede sæsonens nok bedste og mest helstøbte indsats, da holdet i en forrygende og livlig håndboldmatch besejrede et af rækkens tophold, De Hviiie fra AGF.

Læs mere
Givesoldaterne skød med løst krudt: Nyt hjemmebanenederlag til Give i 2. division

Give Håndboldklub tabte torsdag aften hjemmekampen til Faaborg med 22-27 efter at fynboerne havde ført med 14-10 ved pausen. Ineffektivt i angrebsspillet kom til at koste.

Læs mere
Stævne for U7-U13 lørdag d. 13/11

I morgen, lørdag, afholder vi et lille stævne i Ikærhallen for U7-U13.

Læs mere
2. divison er klar til kamp d. 11/11

2. division spiller hjemmekamp torsdag d. 11/11 kl. 19.45

Læs mere
Kampreferat 3. division herrer Give – Viborg 29-22 (17-10)

Lørdag formiddag var Gives bedste 3. divisionshold igen i kamp. Denne gang tog hjemmeholdet imod Viborg, som på forhånd var spået en plads helt i toppen af 3. division.

Læs mere
2. divison kamp udsat!

Kampen mod Rækker Mølle er udsat

Læs mere
Fire gange træning om ugen: Her er ingen på forhånd lovet en startplads på førsteholdet

Give Håndboldklubs sportschef Kedde Jensen fortalte ved Erhvervsklubbens spisning torsdag aften om klubben store fokus på at skabe den rigtige træningskultur, og her understregede han, at ingen spillere på forhånd er lovet en startplads

Læs mere
Ikærhulen storkogte: Storsejr til de lokale håndboldkrigere over chanceløse fynboere

Give HK's 2. divisionsmandskab leverede en stor præstation torsdag aften hvor fynboerne fra Svendborg blev sendt hjem med et nederlag på hele 13 mål

Læs mere
2. division tager i mod Svendborg Håndboldklub

I morgen går alle indtægter fra entre og ærteposesalg til GISK. Støt projektet "Ny hal" og kom op og se håndbold i Ikærhallen kl. 19.45.

Læs mere
OK er på vej til GIVE

Lørdag den 30. oktober vil Peter fra OK og en repræsentant fra Give Håndboldklub være i SuperBrugsen Give fra kl. 10 - 14.

Læs mere
Julebal d. 25. december

Præcis 2 måneder til julebal

Læs mere
Olivia og Emma er klar: Så er sporene lagt til Lykkeliga i Give

Onsdag aften afholdt Give Håndboldklub informationsmøde omkring klubbens nye tiltag, Lykkeliga. Her var det konceptets grundlægger, Rikke Nielsen, der fortalte om historien bag Lykkeliga for de fremmødte.

Læs mere
2. division møder Viby på udebane søndag kl. 15.00

Vi håber, at i vil tage til Viby søndag kl. 15.00 og støtte 2. division. De har brug for jeres opbakning!

Læs mere
Ekstraordinær generalforsamling i Give Håndboldklub

Tirsdag d. 9. November kl. 18.00

Læs mere
U11 drenge

Spændte spillere, trænere og forældre drog søndag morgen mod Gødvad for at spille forturnering om at komme i A-rækken til turnerings start.

Læs mere
Uskarpe Give med nyt nederlag på udebane: Tabte 29-24 til Fredericia Håndboldklubs 2. hold

Der blev lagt en dæmper på optimismen i Givelejren efter hjemmebanesejren over DHG Odense 2, da 2. divisionsholdet fredag aften tabte med fem mål til Fredericia HK efter en i perioder uskarp indsats, hvor den manglende koldblodighed blev en afgørende faktor.

Læs mere
Kampreferat Give - Hogager Mejrum-Hvam: 26-24

Torsdag aften var 3. division igen i kamp, og endnu en gang lykkedes det at hente en smal sejr efter en nervepirrende afslutning.

Læs mere
3. Division hjemmekamp d. 7. Oktober

Hjemmekamp torsdag d. 7. Oktober kl. 20.15

Læs mere
2. division er klar til udekamp mod Fredericia HK 2

Fredericia HK 2 tager imod Gives 2. division hold fredag d. 8/10

Læs mere
Så lykkedes det: De to håndboldildsjæle Emma og Olivia har skaffet Lykkeliga til Give

Emma Strandgård Laursen og Olivia Andreasen har begge en bred pædagogisk og håndboldmæssig baggrund, og netop de to lokale ildsjæle kommer til at stå i spidsen for Give Håndboldklubs nyeste tilbud, Lykkeliga.

Læs mere
Kæmpeforløsning i Give: Alt gik op i en højere enhed da 2. divisionsholdet hentede sæsonens første sejr i en propfuld Ikærhal

Tilskuerne var tilbage i stor stil, da Give Håndboldklubs 2. divisionsmandskab bankede DHG Odense ned 30-22 efter en pauseføring på 15-9.

Læs mere
LYKKELIGA I GIVE

Vi holder info møde onsdag d. 13. oktober kl. 17.30-18.30. Her vil vi fortælle nærmere omkring Lykkeliga. Rikke Nielsen samt bestyrelsen deltager også til dette møde.

Læs mere
Give går ind til sæson 21/22 med en konkurrencedygtig og bred trup

Efter en række år med store omvæltninger i spillertruppen kan Give Håndboldklubs divisionstrup gå ind til sæsonen med ganske få udskiftninger. Det skaber kontinuitet og danner basis for bedre sammenhold både på og udenfor banen.

Læs mere
Det handler om sammenhængskraft og hjerteblod: Håndboldsulten divisionstrup ser forventningsfuldt frem til endelig at komme i kamp

Coronaen sønderbombede sidste sæson for håndboldspillerne i Give Håndboldklub. Det gav anledning til end del frustration, men omvendt har det giver træner Erik Flak og spillerne masser af kvalitetstid med god ro til at steppe op både på det fysiske og det spillemæssige område.

Læs mere
Nathåndbold i Ikærhallen

Glæd dig til Nathåndbold den 15.-16. oktober i Ikærhallen.

Læs mere
2. divisions første hjemmekamp

Søndag d. 3/10 kl. 15.00. Vi ses.

Læs mere
HUSK STORT REKLAMEBANKO

Ses vi til en super hyggelig aften?

Læs mere
3. divisions første hjemmekamp

3. division hjemmekamp d. 25/9

Læs mere
Tekniske fejl og afbrændere blev dyrt for Give, der løb ind i et nederlag på 33-30 i Hørning

Gives 2.divisionsmandskab missede sæsonstarten, da holdet efter en ellers lige kamp tabte med tre mål til de aggressive krigere fra Hørning. Dermed er der allerede et vist pres på holdet til årets førstehjemmekamp den 3. oktober.

Læs mere
Formand om sæsonens første hjemmekamp: Vi glæder os helt vildt og laver et brag af en håndboldfest med gratis adgang

Top 4 er målet for Give Håndboldklubs 2. divisionshold i den nye sæson, der starter op på hjemmebane søndag den 3. oktober, hvor Diagonalkroen har købt kampen, så der er gratis adgang til alle.

Læs mere
3. Division træningskamp

16/9 træningskamp kl. 19

Læs mere
Reklamebanko

Stort reklamebanko

Læs mere
Ændringer i dagens træningskampe

2. division kamp aflyses i dag. 3. division møder Rækker Mølle 3. division kl. 11.30.

Læs mere
Træningslejr i Give

Vi startede igår træningslejr i Give. Torsdagens program var træning, spillersamtaler og socialt samvær.

Læs mere
Lokal håndboldklub på talent- og medlemsjagt i samarbejde med skolen

Hele tre skoleårgange var på gulvet mandag formiddag i Ikærhallen, hvor skolen og Give Håndboldklub havde besøg af Dansk Håndboldforbunds populære håndboldkaravane. Det handlede både om gode oplevelser og rekruttering.

Læs mere
Støt Give Håndbold Klub, hver gang du tanker

Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med OK-appen.

Læs mere
Så er det banko tid igen

Så ruller bankobrikkerne igen

Læs mere
Scoop: Give Håndboldklub har lavet aftale med rutineret 1. divisionsspiller

Give Håndboldklub er godt i gang med sæsonforberedelserne, og de er ikke blevet mindre spændende, efter at klubben kan oplyse, at man har lavet aftale med den rutinerede Bastian Stræde, der er venstrehåndet og kommer med massevis af erfaring fra de højere rækker.

Læs mere
Velkommen til Bastian

Idag byder vi velkommen til vores nye spiller #17 BASTIAN STRÆDE

Læs mere
Sejr i HEI, Århus

Give Håndboldklub 2.divisionsholdet spillede igår første rigtige træningskamp frem mod den nye sæson. Det blev til en sejr på 19-27 efter 9-14 ved pausen.

Læs mere
Klar på ny sæson

Vi har her til aften afholdt trænermøde i ungdom, hvor der er blevet ordnet og arrangeret til træningstart i næste uge.

Læs mere
Vi mangler trænere!

Kunne du tænke dig at være træner?

Læs mere
Ny keeper klar for Give Håndboldklub

Det er med stor glæde at vi kan byde Mathias velkommen til Give Håndboldklub. Mathias er endnu en stærk keeper der kommer til klubben og så er han en lokal gut.

Læs mere
OVERSIGT - TRÆNINGSTIDER

Give Håndboldklub byder dig velkommen til håndbold sæsonen 2021/2022

Læs mere
Ny højre fløj/back klar

Mikkel Molbech Andersen skifter den kommende sæson SHEA Skanderborg Håndbold ud med Give Håndboldklub.

Læs mere
Evner og fællesskab styrkes med to dages håndboldskole

For første gang var 46 børn mandag og tirsdag samlet i og omkring Ikærhallen i Give til håndboldskole. Her var der både plads til konkurrence på håndboldbanen og vandleg.

Læs mere
Ny keeper til Give Håndboldklub

Det er med stor glæde at vi kan præsenterer 26 årige Frederik Lindeman som ny keeper for os i den kommende sæson. I Frederik får vi en rutineret og rolig keeper, der har begge ben solidt plantet på jorden.

Læs mere
Stærkt trænerteam: Give Håndboldklub opruster på damesiden

Gives nye håndboldklub satser stort på at få rigtig meget gang i både herre- og dameafdelingen. På den konto har man ansat Peter Thuun og Lene Nørremark som trænerteam for kvinderne, mens Bruno Jensen bliver hovedansvarlig omkring herreholdene.

Læs mere
Forstærkning til 2. Division

Vi er enormt glade for at kunne præsentere Bastian Stræde som ny spiller for Give Håndboldklub fra den kommende sæson.

Læs mere
Onsdag aften klokken 20.29 fik Give en ny stærk håndboldklub

Så er det en realitet: De to lokale håndboldklubber HK Give Fremad og Give KFUM eksisterer ikke mere. Til gengæld er de to klubber lagt sammen til én ny stræk håndboldklub, der lyder navnet Give Håndboldklub 2021.

Læs mere
Ny håndboldklub i Give: HK Give Fremad og Give KFUM fusionerer

Noter dig venligst datoen onsdag den 9. juni. Dette er nemlig en historisk dag i den lokale sportshistorik på Give-egnen, for denne dag bliver der afholdt stiftende generalforsamling i egnens nye håndboldklub, Give HK af 2021.

Læs mere
Køb en folkeaktie

Folke aktie - en investering i fælles fremtid.

Læs mere
STIFTENDE GENERALFORSAMLING

Give HK af 2021 (GHK) indkalder til stiftende generalforsamling onsdag den 9. juni kl. 19.30 i Ikærhallens cafeteria.

Læs mere
Generalforsamling i HK Give Fremad

Generalforsamling d. 26. maj kl. 19.00

Læs mere
Ekstraordinær generalforsamling i HK Give Fremad

Onsdag d. 12 maj kl. 19.00 i Ikærhallen - ændring af dato for ordinær generalforsamling.

Læs mere
Træningstider for ungdom indtil sommerferien

ENDELIG!!! Så kom dagen, hvor vi igen må træne indenfor, dog kun børn og unge. Det er for såvel nye som gamle spillere. Deltagelse er GRATIS. Vi glæder os til at se jer! 🤾🏻‍♀️🤾🏼

Læs mere
Håndboldskole for U8-U15

Ved spørgsmål kontaktes Stine Winther på tlf: 4053 9266. :)

Læs mere
Håndboldbjørnene er ved at komme ud af coronatvungen vinterhi

Efter fire måneder med opdelt træning i små grupper og selvtræning kunne spillerne endelig møde hinanden igen til en frisk løbetur med høj puls og masser af god værkstedshumor.

Læs mere
Nedlukning igen

Alt håndbold lukket ned igen

Læs mere
Kun 6 kampe tilbage: Sådan bliver resten af sæsonen for Gives divisionsmandskab

Gives hold i 2. og 3. division kan se frem til en noget nedbarberet sæson med en del færre kampe. Grundet corona bliver det sådan, at holdene kun møder hinanden i én indbyrdes kamp over hele sæsonen.

Læs mere
God nyhed til ungdomsholdene

Træning igen fra uge 49.

Læs mere
Corona lukker håndbold

På grund af Corona smitten i Give pt. har vi i bestyrelsen besluttet at vi fra dags dato lukker ned for alt håndbold i ungdom og senior.

Læs mere
Brug af mundbind i hallen

Husk mundbind fra d. 29/10

Læs mere
AFLYST REKLAMEBANKO

Vores reklamebanko er desværre aflyst. Vi glæder os til, at vi kan afholde det igen. 

Læs mere
Tiltrængt sejr til Give før coronapausen

Med udsigten til en kamppause på en måned grundet coronarestriktioner var det strengt nødvendigt både mentalt og for placeringen i tabellen for HK Give Fremads 2. divisionsmandskab at hente en sejr mod SGI Esbjerg. Og det gjorde man så.

Læs mere
Optakt: HK Give Fremad 2. div. - SGI Esbjerg II

Efter fire kampe med én sejr trænger HK Give Fremads 2. divisionsmandskab til to points, og dem indleder man en intens jagt på lørdag, når SGI Esbjerg kommer på besøg i Ikærhulen

Læs mere
For hektisk angrebsspil kostede Give sejren i AGF

Det blev kun lige ved og næsten for Gives 2. divisionshold, der efter en skidt 1. halvleg og et stærkt comeback i 2. periode, smed sejren i AGF i kampens sidste minutter

Læs mere
Støt vores forening hos OK

Husk at du kan støtte vores forening, hver gang du tanker hos OK.   Hent OK-appen eller få et OK Benzinkort helt gratis og tilmeld dig vores sponsoraftale. Så er du godt i gang.   Se mere på ok.dk/lokalsporten

Læs mere
Give overrumplet af Hørnings letbenede hurtigløbere

Gives 2. divisionsmandskab led sit 2. nederlag i træk, da holdet tabte 31-24 til et veloplagt oprykkerhold fra Hørning, som gik frisk og uimponeret til sagen

Læs mere
Give bød oprykningsfavoritterne fra Odder flot op til dans

Give leverede bestemt en indsats man kan være bekendt, og med lidt mere skarphed omkring tekniske fejl og afslutninger, havde David besejret Goliat.

Læs mere
Håndboldbrag: "Det bliver David mod Goliat, men vi er klar"

Gives 2. divisionsmandskab lægger ud på hjemmebane mod "det bedste 2. divisionshold nogensinde", når Ikærhallen fredag aften ligger coronarestriktive rammer til opgøret mod tvangsnedrykkede Odder

Læs mere
Pause i ungdom og serie håndbold grundet Corona

Så ramte corona vores håndbold igen igen.... Vi har desværre lige modtaget meddelelse omkring, at ungdomshåndbold + serie håndbold er sat på pause, grundet corona, øv øv. Tryk på linket og læs mere.

Læs mere
Tidligere Grindstedmålmand fuldender Gives divisionstrup

Jagten på den 4. målmand er slut: HK Give Fremad har lavet aftale med den tidligere Grindstedmålmand Rasmus Jakobsen, der med sin tiltræden i divisionstruppen i Give lukker et stort hul.

Læs mere
Fokus på HK Give Fremad: Holdmageren fra Grenaa skal bringe Give i toppen

294 kilometer to gange om ugen plus kørsel til kampe. Det er, hvad der venter Gives nye cheftræner Erik Flak de næste to år, udover selvfølgelig fornøjelsen af at træne den ambitiøse 2. divisionsklub

Læs mere
Håndboldbrag i coronaens skygge

Fredag aften spiller 2. divisionsholdet hjemmekamp mod Odder, mens 3. division spiller bagefter mod CHK Århus. Kampene vil blive afviklet under de nyeste restriktioner fra Sundhedsstyrelsen i forhold til corona 2.0

Læs mere
Mads Overgaard - krigeren på stregen ser gode tendenser

38-årige Mads Overgaard skal i gang med sin femte sæson som stregkriger i HK Give Fremad. Han har i sin tid grundet stor udskiftning hvert år spillet sammen med et hav af medspillere, og igen i år har han sagt goddag til otte nye holdkammerater - og farvel til samme antal.

Læs mere
Til trænere og spillere i HK Give Fremad

Vigtig læsning, hvis man træner håndbold i HK Give Fremad.

Læs mere
Give hentede sejr i sæsonpremieren på trods af coronaudfordringer

Give lænede sig op ad en aflysning af sæsonpremieren i Odense, idet forsvarsklippen Kasper Haudrum dagen før kampen blev testet for corona med symptomer. Mens Haudrum spændt ventede ved telefonen på testsvar, måtte cheftræner Erik Flak kort før opvarmningen forberede sit hold på flere scenarier

Læs mere
Kun adgang for hjemmeholdet

Ingen adgang for HK Give Fremads tilskuere i Odense.

Læs mere
Fokus på HK Give Fremad: Marck Høigaard - en klubmand er vendt hjem

24-årige Marck Høigaard har haft en lidt broget håndboldkarriere, som har været præget af skader og klubskifter. Men nu er han for alvor tilbage på pinden i HK Give Fremad med en 100 % motiveret tilgang til at træde i klubbens tjeneste

Læs mere
Igen tid til Reklame Bankospil

SÆT ET STORT KRYDS I DIN KALENDER - SÅ SES VI!

Læs mere
Fokus på HK Give Fremad: 17-årig Giveknægt håndboldmodnet i tysk håndbold

Efternavnet er Nørtoft, og så har man nok en idé om, at det her handler om en lokal person. Og lokal, det er han den snart 18-årige Marius Nørtoft, der som søn af Maiken og Morten Nørtoft er født og opvokset i Give, og som nu er trådt ind i 2. divisionstruppens team af tre målmænd.

Læs mere
Nytænkning i håndboldklubben: Styrketræning eller bøfsandwich og hotdogs?

Lørdag formiddag tæt ved frokosttid tog den sportslige ledeles i HK Give Fremad den nederste del af ryggen på spillertruppen. I stedet for den udmeldte benhårde styrketræning stod den pludselig på hotdogs, bøfsandwich og kolde cocio'er en masse.

Læs mere
Erhvervsklubben har fået ny formand

Hanne Lund er ny bestyrelsesformand i HK Give Fremads Erhvervsklub, og den 51-årige cand.jur har tænkt sig både at tage tråden op fra det foreløbige arbejde og samtidig tilføre nye ideer og tanker med henblik på en professionel udvikling af konceptet.

Læs mere
Træningskamp aflyst

Træningskamp aflyst

Læs mere
Jeppe Larsen på plads i HK Give Fremad

HK Give Fremad har lavet aftale med den nu tidligere Kolding IF-spiller Jeppe Larsen, der går ind på holdet og skal løfte opgaven som playmaker. Larsen møder op med ligakampe på cv'et og ses som en klar forstærkning af holdet.

Læs mere
Positiv udvikling både på og uden for banen

"Vi kan mærke, at vi rykker os i den rigtige retning fra gang til gang, og at holdet bliver bedre og bedre sammenspillet. Relationerne mellem spillerne udvikler sig i den rigtige retning fra kamp til kamp, og vi løber også rigtig godt for hinanden. "

Læs mere
HK Give Fremad med to divisionshold

I starten af uge 34 fik HK Give Fremad en opløftende og kærkommen meddelelse fra Dansk Håndbold Forbund: Klubbens herrehold i jyllandsserien bliver rykket op i 3. division

Læs mere
Give lagde ud med sejr i første træningskamp

Erik Flak og Christian Bay prøvede flittigt flere konstellationer af i bagkæden, hvor der eksempelvis var flere spillere inde og løfte tjansen som playmaker. Her viste både Simon Søgaard og Magnus Taulbjerg lovende takter.

Læs mere
Årets HK'er

"Jesper er altid frisk på at hjælpe med diverse opgaver. Det gælder julebal, Give Open Air og også som håndboldtræner i klubben."

Læs mere
Vedr. Covid 19
Læs mere
Grindstedtalenter prøver håndboldlykken i HK Give Fremad

HK Give Fremad har fået tilgang af de to 19-årige talenter Benjamin Søbye og Philip Glud Jørgensen, der begge spillede på Grindsteds U19 ligamandskab i sæsonen 2019-20.

Læs mere