Kasper Skov stopper i Give Håndboldklub

Efter 3 sæsoner i GHK-trøjen, har Kasper Skov valgt at stoppe samarbejdet i Give Håndboldklub efter denne sæson. Kasper Skov om denne svære beslutning:

”Det har bestemt ikke været en nem beslutning at forlade Give håndboldklub efter 3 år – men beslutningen er taget og det er den alene af den grund, at jeg måtte gribe en spændende mulighed for nye udfordringer, som man ikke får hverdag.”

”Jeg har været meget glad for at spille i Give håndboldklub – det gælder både det sociale med mine holdkammerater samt mit samarbejde med trænere, ledere og erhversklubben. Jeg forstod lynhurtigt efter første kamp, hvorfor Ikærhallen bliver kaldt for hulen, og her har det været en fornøjelse at spille til alle hjemmekampene. Alt den støtte vi får fra tilskuerne, som bruger deres aftener på at se vores kampe, har været guld værd, og den støtte vil jeg også tage med mig videre i min håndboldkarriere.”

”Jeg er klar til nye udfordringer, og det er jeg b.la. pga. Gives set up. Jeg har udviklet mig rigtig meget i løbet af de sidste tre år og jeg har været 100 % motiveret, fordi alle mine holdkammerater omkring mig ligeledes har givet sig 100 %. Det er et meget seriøst set up, hvor der bliver lavet træningsprogrammer der er tilpasset lige netop dig, og hvor de generelle træninger også tilpasses individuelt – jeg tror ikke på at jeg kunne have spillet i en anden 2. divisionsklub med samme intensitet, som Give håndboldklub.”

”Jeg tager bestemt alt hvad jeg har lært med mig i rygsækken på min videre
håndboldrejse.”

Sportschef Peder Kedde Jensen har mange lovord om Kasper Skov:
”Vi smiler med det ene øje og græder med det andet øje. Selvfølgelig er det med stor ærgrelse, at vi må sige PÅ GENSYN til Kasper. Vi har virkelig forsøgt alt, for at kunne beholde Kasper Skov i Give Håndboldklub, men har også forståelse for hans valg.”

”Kasper har gennemgået en KÆMPE udvikling i sin tid i Give Håndboldklub, både håndboldmæssigt men også på det personlige plan. Kasper har klart været den bedste venstre fløj i 2.div. i denne sæson, og er derfor også klar til næste skridt i karrieren, og vi ønsker Kasper, alt mulig held og lykke fremover.”

“Kasper er også blevet en af vores publikumsfavoritter, med hans Speed frem ad banen, samt hans enorme springstyrke og afslutninger. Han har også uden for banen været en vigtig faktor for holdet med Kaspers altid gode humør og spydige kommentarer, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at Vi rigtig gerne havde set, at han forblev i Give-trøjen og dermed kunne bidrage til den spændende rejse vi har i gang i Give Håndboldklub. Kasper Skov har ydet en meget stor indsats i klubben de sidste 3 sæsoner og derfor giver Vi Kasper de bedste anbefalinger med på vejen og endnu engang,

”PÅ GENSYN KASPER ”

Er der spørgsmål til ovenstående, bedes man kontakte sportschef Peder Kedde Jensen, mobil: 29 86 85 05