Blivdommer.nu

Dommer

Skal du styre næste lokalbrag som håndbolddommer?
Dansk håndbolds internationale succes gennem de senere år har medført en stor tilgang af nye spillere i klubberne landet over. Det stigende antal hold og kampe har øget arbejdspresset for dommerstanden. Derfor har vi i høj grad også har brug for tilgang af nye dommere, hvis den positive udvikling skal fastholdes. Så lyt godt efter nu!

I JHF kreds 6 bliver der traditionelt afholdt 3 spændende- og udfordrende kurser i løbet af en sæson, som retter sig mod det at være håndbolddommer. Det er 3 datoer som ligger fast, og dermed ikke bliver flyttet. Så som et nyt tiltag har JHF kreds 6 nu mulighed for, at rykke hele uddannelseseancen ud til netop din klub, hvis du ikke kan deltage i de ordinære dommerkurser. Det eneste du skal sørge for er, at samle minimum 8-10 personer, hvor det er sikkert, at mere end 4 vil prøve kræfter med dette efterfølgende. Dette er en enestående mulighed for dig/jer, som ikke kan deltage på de ordinære dommerkurser. Hvis dette har interesse – kontakt nedenstående.

Overordnet set handler alle vores dommerkurser omkring de basiske håndboldting, som en dommer skal kunne. Dermed vil du få et bedre kendskab til håndboldreglerne – ligeledes lærer du også at tage stillinger til de mange svære situationer, som også findes i håndboldligaen. Varigheden på vores dommerkurser er typisk 5 timer, hvor de ovennævnte ting er inkluderet. Vores dommerkurser er gratis, så det er absolut nu du skal slå til!

Hvorfor skal netop du blive håndbolddommer?
Det åbner rigtig mange gode karrieremuligheder for dig, hvis du har lyst til en fremtid som håndbolddommer. Uanset om du som aktiv spiller gerne vil have en anderledes tilknytning til sporten, eller du blot er fascineret af spillet og kunne tænke dig at få en ny og meningsfyldt dimension ind i din fritid, så kan vi love dig masser af gode og spændende oplevelser blandt ligesindede. Du vil få en helt ny opfattelse af spillet, og det vil især gavne dig som håndboldspiller. Du kommer til at indgå i en dommerklub, som foruden den personlige udvikling også tilbyder dig et stort socialt fællesskab, som vil styrke dig udenfor banen, men ikke mindst på banen.

Midtjysk Håndbolddommer Klub håber, at du kunne tænke dig en fremtid som håndbolddommer og se dig selv være med i begivenhedernes centrum, og måske endda være personen som styrer lokalbraget med en hal fyldt af tilskuere?

Kom frit og frisk frem, og hold dig ikke tilbage. Det vil glæde os rigtig meget at høre fra dig, og dine håndboldkammerater.

Kontaktoplysninger til spørgsmål:

Christian Nicolajsen tlf.: 29704126. Mail: christian.nicolajsen@gmail.com

Udvikling- og rekrutteringsansvarlig i Midtjysk håndbolddommer Klub (MHK)