Give Håndboldklub tager afsked med Anders Orning

Anders Orning rejser hjem til Norge.

Det er med stor ærgrelse at vi ikke har Anders Orning på holdkortet i den kommende sæson. 
Anders har desværre fået så meget hjemve, og rejser tilbage til Norge. Anders har gennem de sidste 2 sæsoner i Give Håndboldklub vist sit stor værd for os. Med en fantastisk råstyrke i, specielt, forsvaret og gennembrudsspillet har Anders været en kæmpe gevinst for os, udtaler Sportschef Kedde om tabet af Anders Orning. Samtidigt har det ikke været nemt at finde et arbejde som fysioterapeut til Anders og derfor stopper han og rejser hjem. 
Vi vil gerne takke Anders Orning for de sidste 2 år I klubben, med hans store engagement, vilje og hans personlighed han har givet os alle Give Håndboldklub.
Anders udtaler at det ikke har været en nem beslutning at tage væk fra Give Håndboldklub.
"Jeg har været utrolig glad for at have været en del af Give Håndboldklub. En klub der har et helt fantastisk setup, med fantastiske mennesker omkring klubben, vanvittigt god træningskultur, hvor der hele tiden stræbes efter udvikling, nytænkning og ikke mindst de fantastiske spillere og ledere, der er her. Et meget seriøst projekt som klubben og holdet nok skal få indfriet. Jeg vil stadig følge Give Håndboldklub, som har givet mig meget og jeg vil også komme og besøge de fantastiske spillere og ledere, der er i klubben.
Tak for oplevelsen til jer alle og specielt de fantastiske tilskuer der altid bakker op om holdet og klubben."
Sammen er Vi stærke.
Vi er nu gået i tænkeboks for at finde en erstatning for Anders, og den proces er vi igang med nu. Det bliver selvfølgelig ikke let bare lige at fylde hullet ud efter Anders, men jeg er overbevist om, at vi nok skal finde en holdbar løsning. Det har vi løst før og gør det igen, udtaler Kedde.
Vi ønsker Anders alt held og lykke fremover.