Kampreferat 3. division herrer Give – Viborg 29-22 (17-10)

Lørdag formiddag var Gives bedste 3. divisionshold igen i kamp. Denne gang tog hjemmeholdet imod Viborg, som på forhånd var spået en plads helt i toppen af 3. division.

Lørdag formiddag var Gives bedste 3. divisionshold igen i kamp. Denne gang tog hjemmeholdet imod Viborg, som på forhånd var spået en plads helt i toppen af 3. division. Viborg har på sigt store ambitioner om igen at være en del af tophåndbolden i Danmark, og derfor ventede der formentlig sæsonens sværeste hjemmekamp, da de lokale tropper skulle forsvare den fremragende start på sæsonen med 4 sejre ud af 5 mulige.
I kampens første 30 minutter spiller Give denne sæsons suverænt bedste halvleg hvor maksimal koncentration og disciplin i både forsvaret og angrebet sikrede en solid føring på 17-10 inden en velfortjent pause.
2. halvleg var fra start præget af den solide føring hvor kvaliteten her faldt en anelse. Rigtig mange 2 minutters ramte i denne periode Give og gjorde det svært at holde den høje kadence. Viborg kunne her æde sig lidt ind, men heldigvis kunne hjemmeholdet holde hovedet koldt under svære betingelser og kunne efter 60 minutter fortjent se sig selv som vindere af lørdagens topkamp i 3. division.
Der er generelt store roser til samtlige spillere for den flotte indsats især i 1. halvleg. Over hele kampen er alle 12 mand i spil, og alle leverer et stort stykke arbejde. Særligt forsvaret anført af Tobias og Møller med en stærk Frederik på mål gjorde det svært for udeholdet, mens der i den anden ende er grund til at fremhæve Anders og Jeppe for deres høje angrebsniveau, mens fløjene leverede flotte scoringer i både kontra og stationært angreb.
3. division skal næste gang i kamp søndag d. 14. november når en ny svær kamp venter på udebane mod Rask Mølle.